четверг, 31 марта 2016 г.

Волноваські лігівці провели флешмоб серед жителів міста

На початку зустрічі майбутні поліцейськіпознайомились з заступником голови ради ветеранів МВС Валентином Гильови. Діти дізналися, якою раніше була міліція, і що змінилося в нинішніх правоохоронних органах.
Після чого 20 учасників Ліги спільно з поліцейськими провели флеш моб, тема якого стало представлення молодіжної організації жителям міста Волноваха.

Запланований захід відбулося в районній центральній бібліотеці. Початком якого стало знайомство з заступником голови ради ветеранів Міністерства внутрішніх справ, а також силових структур Волноваського району Валентином Вікторовичем Гильовим старійшина правоохоронних органів починав свою службу з оперативного співробітника, а закінчив заступником начальника слідчого відділу. Валентин Вікторович познайомив хлопців та дівчат з історією становлення міліції, а також цікавими випадками у своїй практиці. Крім того ветеран побажав лігівцям гарного навчання і правильних рішень.

Валентин Гильов також зазначив, що служба в поліції це не робота, а спосіб життя, діючим співробітникам побажав, - «Мирного неба над головою, успіхів у службовій діяльності та любові до своєї роботи».

Натхнена розповіддю молодь не могла дочекатися, коли вже відправляться на площу міста з метою ознайомлення населення з діючою молодіжною організацією.

Спеціально для цього поліцейські розробили інформаційні буклети, в яких коротко описана діяльність Ліги.

Наприкінці хочеться відзначити, що зараз у школярів довгоочікувані канікули. З їх слів стало зрозуміло що в ці дні «заморочуватися» на будь-які заходи не дуже хочеться, проте на акції пов'язані зі співпрацею з поліцією ліговці йдуть не роздумуючи.




  



http://volnovaha-police.dn.ua/news/view/204

Комментариев нет:

Отправить комментарий