понедельник, 23 апреля 2018 г.

Ходаковський підтвердив смертельну ДТП Басуріна: «заступник командувача оперативного командування ДНР» — непробудний п’яниця

Представник так званої «армії ДНР» Едуард Басурін, який щодня оприлюднює зведення бойовиків з фронтів окупованого Донбасу, розуміє, що щоденно бреше, тому з горя й напивається. П’яним в окупованому Донецьку він збив російського найманця-високопосадовця.

Так званий «заступник командувача оперативного командування ДНР» — непробудний п’яниця. Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук колишній «секретар радбезу ДНР» Олександр Ходаковський.

За його даними, бойовик нетверезим сідає за кермо і вчинив ДТП.

Як написав без подробиць Ходаковський, Басурін збив «військових пішоходів».
Коли, де та як Басурін вчинив це ДТП і чи живі бойовики, які потрапили під колеса авто Басуріна, Ходаковський не уточнив. Однак з контексту його повідомлення зрозуміло, що для Басуріна п’яні ДТП — це не одиничний випадок.
Як раніше писала ІА «7 Днів-Україна», з посиланням на власні джерела блогер Олександр Верум повідомляв, що в кінці серпня 2017 року п’яний Басурін в окупованому Донецьку своєю іномаркою збив на смерть високопоставленого військового з РФ і сховався в комендатурі від розправи з боку «іхтамнєтов». ПІд комендатуру під’їхали два «Урали» без номерів, 50 бойовиків оточили будівлю нібито для захисту «заступника командувача» фейкового «міністерства оборони» терористів. У ніч на 1 вересня, за даними джерел з «ДНР», біля комендатури бойовиків сталася сутичка з товаришами загиблого, в результаті якої 19 бойовиків опинилися в лікарні ім. Калініна.


Комментариев нет:

Отправить комментарий