пятница, 26 октября 2018 г.

Ходаковський повідомив про плани Кремля щодо самопроголошених «ДНР» і «ЛНР»

Самопроголошені на окупованому Донбасі під гаслами «руского міра» так звані «ДНР» і «ЛНР» насправді Росії не потрібні і були створені Кремлем виключно з метою дестабілізації ситуації в Україні.
Це визнав на своїй сторінці у Фейсбук колишній так званий «секретар радбезу ДНР» Олександр Ходаковський.
Тепер Москва не знає, що робити зі створеними нею на окупованому Донбасі самопроголошеними «ДНР» і «ЛНР», прямо написав Ходаковський.
За його даними, один із варіантів, який розглядає Кремль, — це об’єднання самопроголошених «ДНР» і «ЛНР».
«Розглядається варіант об’єднання республік в одне ціле, але це на рівні тактики… поки це в стадії узгодження», — зазначив бойовик.
Чого Москва однозначно не планує, так це визнавати псевдореспубліки та анексувати окуповану нею частину Донбасу так, як це Росія зробила з українським Кримом, підкреслив Ходаковський.
Він пояснив, що для дестабілізації ситуації в Україні Росії вигідніше фінансувати самопроголошені «ДНР» та «ЛНР» і їх так звані «арімії» так, як вона це робить зараз, заявляючи, що «іх там нєт».
«Приєднання до Росії в найближчій перспективі не буде… з нашим приєднанням, і навіть визнанням будуть тягнути. До того ж, навіть якщо Росія повністю зараз візьме нас на свій баланс, це все одно буде в рази дешевше, ніж прийняти нас до свого складу», — написав Ходаковський, давши зрозуміти, що окуповану частину українського Донбасу під керівництвом Кремля нічого доброго не чекає.


Комментариев нет:

Отправить комментарий