суббота, 27 октября 2018 г.

Куратори Кремля таємно зустрічаються з ватажками “ДНР-ЛНР”: розвідка розкрила теми розмов

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука розповів в інтерв’ю НАРОДНІЙ ПРАВДІ, що куратори Кремля таємно зустрічаються з ватажками “ДНР-ЛНР”.

“В мене є розвіддані про закриті наради у Луганську, Донецьку та Ростові-на-Дону, аудіозаписи. Я не маю права показати оригінали цих документів, вони «загрифовані», скажу лише, що господарські питання «молодих республік» вирішуються на нарадах у Ростові”, – розповів Тука.

Він також назвав теми, які обговорюють на цих нарадах.

“Сільгоспроботи, постачання добрив, обсяги споживання води, рухомий склад Донецької залізниці, зарплата бюджетників, користування природними копалинами – ці питання куратори з Росії вирішують навіть не на території «молодих республік», це все вирішується за поребриком

Про катастрофічний брак медпрацівників. У (ватажка “ДНР” Дениса, – НП) Пушиліна нещодавно була нарада про “проблеми медобслуговування в місті Горлівка”. Кумедна цитата врізалася в пам’ять: «У державі в цілому налічується нестача п’яти тисяч чотирьохсот медичних працівників».

Розуміючи, з ким мають справу, кваліфіковані лікарі просто роз’їхалися хто куди.

Ще говорять про призов. Від зовнішньої розвідки є інформація, що 1-й і 2-й армійські корпуси «ДНР-ЛНР» відчувають реальну нестачу “м’ясної” чоловічої сили, йде призов, від нього масово ухиляються.”, – додав заступник міністра.

Комментариев нет:

Отправить комментарий