среда, 21 марта 2018 г.

Активізація військ: Що задумала Росія на Донбасі після виборів

Активізація військ: Що задумала Росія на Донбасі після виборів

З приходом весни активізувались не лише бойовики на окупованому Донбасі, але й військові безпосередньо на Росії
Разом з тим, останні новини "з-за поребрика" красномовно свідчать про те, що до миру на Донбасі ще дуже і дуже довго.
Зокрема, минулого тижня пройшла новина, що Кремль активізував підготовку до зриву розгортання на окупованих територіях Донбасу міжнародної миротворчої місії. Зокрема повідомлялося, що на полігонах Збройних сил Росії, розташованих у прикордонних з Україною областях, здійснюється прихована підготовка загонів "русскіх казачьїх організацій" для подальшого направлення на тимчасово окуповані території сходу України.
При цьому повідомлялося, що цих "казаков" натаскують на придушення акцій громадської непокори на тимчасово окупованих територіях, у тому числі шляхом дискредитації виступів місцевого населення невдоволеного російською окупацією.
Приблизно у той самий час на окупованому Донбасі помітили присутність спецпідрозділу інформаційно-психологічного протиборства Збройних сил Росії. Його основне завдання: здійснювати організаційні та технічні заходи щодо посилення інформаційно-психологічного впливу на особовий склад.
Крім цього, кілька днів тому президент Росії Володимир Путін підписав указ про призов росіян, які перебувають в запасі, на військові збори. Згідно цього указу, резервістів призивають для проходження навчальних зборів строком до двох місяців в Збройних силах Росії, в органах державної охорони та органах Федеральної служби безпеки.
Ну а про те, що продовжується активне постачання "свіжого гарматного м'яса" з Росії на Донбас красномовно свідчить нова партія російських снайперів під Горлівкою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий