суббота, 24 марта 2018 г.

Програма СБУ «На тебе чекають вдома» допомогла колишньому бойовику повернутися до мирного життя (відео)

Програма Служби безпеки України «На тебе чекають вдома» допомогла колишньому бойовику терористичної організації «ДНР» повернутися до мирного життя. Правоохоронці встановили, що у травні 2014 року уродженець Донецької області приєднався до незаконного збройного формування. 

Перебуваючи в складі бандугруповання він залучався до чергування на незаконних блокпостах бойовиків. Розчарувавшись в ідеях «руського миру», чоловік вирішив покинути лави терористів і протягом тривалого часу переховувався на тимчасово непідконтрольній українській владі території побоюючись розправи з боку своїх вчорашніх «поплічників». 

Про Програму СБУ «На тебе чекають вдома» колишній бойовик дізнався з інтернету та добровільно повідомив українську спецслужбу про свою участь у складі НЗФ. Після перевірки співробітники СБ України встановили, що мешканець Донеччини не брав безпосередньої участі у бойових діях та не вчиняв інших тяжких та особливо тяжких злочинів. 

Через це суд звільнив колишніх учасника незаконних збройних формувань від кримінальної відповідальності. Колишній учасник незаконних збройних формувань закликав бойовиків ОРДЛО скласти зброю та повертатися до мирного життя.

Комментариев нет:

Отправить комментарий